Што е InfoSystem?

InfoSystem е софтвер за изработка и презентирање на информативни и промотивни пораки. Видео болбоард. Клиент/Сервер решение.

Централизирано синхронизирање на сите прикажувачи преку интернет.
Презентацијата може да содржи:

  • слика
  • текст (roll, crawl)
  • видео/аудио
  • часовник
  • датум
  • веб страна…

На најдобар начин информирајте ги Вашите муштерии, студенти, вработени, случајни минувачи за Вашата понуда.

Може да погледнете повеќе на следниот линк:

Кој може да го користи InfoSystem?

МОЖЕ ДА ГО КОРИСТАТ:

рекламни агенции
трговски центри
продавници за облека
продавници за обувки
туристички агенции
аеродроми
образовни институции
кафетерии
ресторани…

ШТО Е ПОТРЕБНО ЗА ДА РАБОТИ?

компјутер со процесор P4
RAM меморија 1GB
Оперативен систем: Windows XP, или понов
SQL server (бесплатна верзија се содржи на CD-то)
dotNET Framework 2.0sp1 (се содржи на CD-то)